Gratis proefles!

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een gratis proefles WinterFit. Doe eens mee het verplicht u tot niets.

Niet alleen voor wintersporters!
De binnen- en buitenlessen zijn niet alleen voor skiërs, ook als u niet(meer) skiet zijn de lessen uitstekend.

Meer weten, mail Tineke Fokkelman.
e: info@wvnn.nl

WinterFit-trainingen 2022— 2023

In september starten de WinterFit trainingen in Haren en Norg. Voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen zie ook de pagina's rooster en tarieven, inschrijven kan via het formulier inschrijven.

Waar worden de trainingen gehouden?

WinterFit-zaaltraining
De binnentraining worden gegeven in de sportaccommodatie van het Maartenscollege aan de Hemmenlaan 2 in Haren. Er wordt gebruik gemaakt van goed onderhouden en modern uitgeruste sportzaal.
Op dinsdag is er één lesuur van 20.00 tot 21.00 uur en op woensdag 2 lessen van 19.30 – 20.30 en van 20.30 – 21.30 uur.

WinterFit-buitentraining
De buitentrainingen worden gehouden in Norg. We maken gebruik van het schitterende bosgebied "De Langeloërduinen". Hier kunnen we onbeperkt gebruik maken van alle natuurlijke 'hindernissen' om onze ski-imitaties uit te voeren. Elke zaterdag en zondag wordt er verzameld aan de Langeloërweg t.o. "Bospaviljoen De Norgerberg". Na afloop kunnen we in het restaurant nog even na praten en het verloren gegane vocht aanvullen. Zaterdag training van 09.30 – 10.30 uur. Zondag training van 10.00 – 11.00 uur.

Wat is . . . ?

WinterFit is een complete training voor iedereen geschikt en er kan op ieders niveau worden mee gedaan. De lessen worden zowel in de zaal als buiten in de bossen gegeven. Iedereen kan meedoen, niet alleen voor wintersporters maar voor ieder die fit wil blijven.

Trainers
Al onze trainingen worden begeleid door gediplomeerde trainers.

___